Terapeautisk massage

 

Det finns två alternativ på denna behandling TERAPEUTISK MASSAGE. Bokar du det för första gången vill jag att du kommer på 90 minuter. Återkommande besök 60 minuter.

Besvär i rygg / ländryggen. Nacke / bröst rygg han ofta sitt ursprung på andra ställen än du har ont. Så jag går igenom dig och behandlar dig med den metod som just du behöver.

En massageterapeut har mer kunskap än massören i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktion och behärskar förutom massage och muskeltöjningar, ytterligare en eller flera massageterapeutiska metoder.
En massageterapeut kan arbeta direkt med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten (kroppen).
Tex om man har ont eller fått en skada. Knutar eller är stel. Har låsningar i ryggen. Falsk ischias (slutar vid knät)
Massage ingår i varje behandling. Stretching av musklerna, led mobilisering. Ser till att din kropp släpper snedbelastning. Vid första besöket gör vi en undersökning ihop med att du fyller i hälsodeklaration och utefter vårt samtal gör jag behandling anpassad till just dig.
Man läker givetvis inte en skada eller värk på ett besök, så efter besöket kommer jag rekommendera fortsatt behandling som passar dig, hemläxa ev i form av lätt träning och vi planerar in återbesök.
26696208_10156869877149688_154105369_n.jpg

60 min - 649 kr 

90 min - 799 kr