Permanent hårborttagning med diodlaser

 

 

Vi använder oss av 3 Wave Diodlaser + vilken är den optimala och mest kraftfulla lasern för permanent hårborttagning på marknaden som finns idag. Den är mycket effektiv, skonsam och snabb. Det finns ingen annan
utrustning som kan få ner så mycket energi till hårsäcken utan att
orsaka brännskador.

Ca 6-8 behandlingar krävs och du bör vänta 3-6 veckor mellan behandlingarna beroende på vilket område som ska behandlas. 24h innan behandlingen ska du ha rakat området. Du får inte sola, basta eller utföra träning som ger mycket svettning 48h efter behandlingen, då huden efteråt är extra känslig. Du ska heller inte ha vaxat, epilerat eller noppat dig 3-4 v innan behandlingen eller under hela behandlingstiden. Detta är för att få så bra resultat som möjligt. Utsätts området för stark sol efteråt ska detta skyddas med solskydd.

Hela kroppen inkl ansiktet och intim kan behandlas. Även alla hudtyper och hudfärger men det måste finnas pigment i hårsäcken. Det går bra att lasra sig under sommarhalvåret men du bör använda solskyddsfaktor 50 under hela behandlingstiden på de områden som utsätts för sol.

3 Wave Diodlaser Plus är har tre våglängder: 755nm Alexandrit, 808nm diodsnabbhet och 1064nm Yaglaser vilket gör det möjligt för ljuset att tränga djupt in i huden och i dermis utan att förstöra cellerna omkring hårsäckarna.Diodlasern avger blixtrar av infrarött ljus som tränger ner genom huden och övergår i värme. Hårstrået blir upphettat och hårsäcken slutar att producera nya hårstrån.

Skillnaden mellan en diodlaser och en IPL-maskin är att diodlasern har exakt rätt pulslängd och enbart arbetar med den våglängd som är optimerad för så effektiv hårborttagning som möjligt.

 

 

Rebecka på Lith & Co
Rebecka